opc_loader

Wensenlijst

HSK Noviteiten 2018

HSK Atelier Plan Pur nisdeur

HSK Douchecabines: 

Meer individualiteit - dat is wat de nieuwe HSK-douchecabines onderscheidt. Het Aperto-scharnier zwaait de douchedeur naar buiten en naar binnen en de nieuwe series Atelier Plan Pur en Atelier Plan zijn bijzonder in filigraan-design.
- Atelier Plan Pur:
  Atelier Plan Pur brengt gerieflijkheid in uw badkamer. De frameloze douchewanden creëren niet alleen visuele vrijheid - met deze serie zijn er ook vrijwel geen grenzen aan functionaliteit.
- Atelier Plan
Heldere lijnen, filigraan scharnieren en beproefde handgrepen in combinatie met 8 mm dikke glazen elementen zorgen voor een moderne, lichte uitstraling.
- Aperto
Een comfortabele toegang in elke ruimte: Het nieuwe Aperto scharnier maakt het mogelijk om deuren naar buiten en binnen te openen en biedt zo een breed scala aan ontwerpmogelijkheden.

HSK Douchebakken:

Of het nu gaat om een supervlakke douchebak of een gelijkvloerse WalkIn-oplossing: Onze noviteiten maken van elke douche een hoogtepunt. De nieuwe douchebakken brengen de huidige trend van steenoptiek inde badkamer. Met RenoDeco douchebakelementen is douchen een fluitje van een cent.

HSK Shower & Co douchesets

Twee nieuwe douchesets completeren het HSK-armatuurprogramma: De nieuwe RS AquaTray Shower-Setmet stortdouche biedt een ideale feelgood-ervaring en veel ruimte voor doucheaccessoires. De nieuwe RS 200Mix Shower-Set scoort met zijn slanke design voor hand- en hoofddouche

HSK Designradiatoren 

Warme badkamers en wollige handdoeken- met Line Plus en Yenga Plus is dat geen probleem meer. Uitstekende verwarmingsbuizen zorgen voorperfecte verwarmingsprestaties. Daarnaast kunt u bij het model Softcube MyGlass een eigen print op de radiator laten zetten

Voor meer informatie: https://www.hsk.de/nl/nl/neuheiten-2018

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.