opc_loader

Wensenlijst

Hotbath en Sealskin bundelen haar krachten

hotbath en sealskin

Hotbath & Sealskin bundelen krachten

2 van onze topleveranciers zijn een samenwerking aangegaan, mooie kranen en douches van Hotbath kunnen perfect gecombineerd worden met Sealskin douchecabines. Wij kennen ze al wat langer.

Sealskin baden en douchecabines:

Sealskin kennen wij al 20 jaar, het begon in onze bouwmarkttijd, waar we al snel zagen dat ze net een beetje extra hebben, goede kwaliteit producten met een uitstekende service. Toen we 15 jaar geleden onze eigen zaak begonnen stond gelijk vast dat Sealskin hierin een voorname partner zou worden, het contact was snel gemaakt en een etentje met de vertegenwoordiger in een restaurant in Waalwijk kunnen we niet vergeten, evenals de daaropvolgende bedrijfsrondleiding. Duka 2000, Duka Multi, Duka 1700, Duka 4200 en Sealskin Soho hebben allen een plekje gekregen in onze showroom en deze producten hebben we altijd met plezier aan onze klanten aangeboden. Ook klanten praten altijd vol lof over de kwaliteit van de Sealskin producten, dat bevestigd toch altijd het goede gevoel em het vertrouwen dat wij in Sealskin hebben. Momenteel zitten we midden in een verbouwing en vrijwel alle sanitair items gaan vervangen worden, maar er blijft zeker een plekje vrij voor de mooie douchecabines en baden van Sealskin. 

Sealskin douchecabines
Sealskin baden

Hotbath kranen en douches:

Liesting Import is de voorloper van Hotbath, onder andere het merk Ponsi werd geimporteerd en wij kozen toen al voor deze leverancier om enkele kranen van dit Italiaanse merk in onze oude showroom aan de Bolkensteeg te laten zien. Ik denk dat het een jaar of tien geleden is dat de vertegenwoordiger binnen stapte met een mooi verhaal over Coolbath en Hotbath, de eigenaar van Liesting had het plan gesmeden om zelf kranen te ontwerpen en door een vooraanstaande fabrikant te laten produceren en op de Nederlandse sanitairmarkt te gaan verhandelen. Coolbath werd het niet en ook Ponsi is inmiddels verleden tijd, Hotbath daarentegen is een zeer belangrijk merk geworden voor de sanitairdetaillist, die mooie kranen wil tonen in de showroom. Serie Buddy werd opgevolgd door Chap, Laddy, Friendo en andere engelse benamingen voor 'vrienden'. Ook op de huidige trend van 'kranen in kleurtjes' speelt Hotbath prima in met de serie Cobber, inmiddels verkrijgbaar in 15 kleuren en één van mijn favoriete series, ook in mijn eigen badkamer vertegenwoordigd. Persoonlijk vind ik dat Hotbath een zeer prachtig assortiment biedt, de eenvoud van het design is mijns inziens de grote kracht van dit merk. Een diepe buiging voor Hotbath lijkt me wel op zijn plaats voor hetgeen zij in de afgelopen 10 jaar bewerkstelligd hebben!

Hotbath kranen

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.