opc_loader

Wensenlijst

Detremmerie

Detremmerie badmeubels; absolute topkwaliteit

Oneindig varieren binnen het ongelimiteerde modulaire programma van Detremmerie. Van dit zeer uitgebreide programma presenteren we 3 badmeubels in onze showroom. Detremmerie blijft vernieuwen, nieuwe kleuren, wastafels etc., innovaties volgen elkaar in rap tempo op. De badmeubels zijn door u zelf samen te stellen, u kiest de wastafel, type onderkast, breedtemaat, kleur, spiegel(kast), verlichting en eventueel (half)hoge kasten.

Voor de laagste prijzen van Nederland:
Chat met ons | Onderstaande offerte-button | 0162-371922 | info@bad-design.nl
Maak een afspraak in onze showroom

Altijd kortingen tot 50%!

Detremmerie badmeubel folder 2017   Catalogus Detremmerie
  Detremmerie.be

  Bathroomconfigurator.nl    (Stel hier zelf uw Detremmerie badmeubel samen)

- Tot 50% korting op alle merken -
- Leuke showroom in Dongen -
- Goed & eerlijk advies -
  - Familiebedrijf 15 jaar ervaring -

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Detremmerie No Limit = Oneindig variëren 

Detremmerie biedt op 3 verschillende dieptematen eindeloze combinaties, laat u verassen binnen 1 van onderstaande series
- Detremmerie Architect (maatwerk badmeubels)
- Detremmerie No Limit 20 (Fonteinmeubelen)

- Detremmerie No Limit 40
- Detremmerie No Limit 45
- Detremmerie No Limit 50

Met 48 kleuren, 6 onderkasten, diverse handgrepen, drie dieptes van 40-45-50 werkbladen in verschillende uitvoeringen en breedtes zijn de mogelijkheden van deze serie van Detremmerie eindeloos. Een eigen meubel samenstellen was nog nooit zo eenvoudig. Er wordt gewerkt met matlak, hoogglanslak, matte en glanzende kunststof en ribbellaminaat. Er zijn ergonomische, luxe aluminium handgrepen over de volle breedte van de deur, maar ook veel andere modellen. De werkbladen zijn uitgevoerd in kunstmarmer of keramiek, de waskommen rechthoekig of rond.

De onderkast is er met draaideuren of met enkele of dubbele lade(s). Draaideuren en lades zijn er met of zonder handgrepen. De onderkasten zijn te voorzien van diverse handdoekhouders en led-verlichting op batterij. Met bewegingssensor. Spiegels en spiegelkasten zijn er ook weer in veel uitvoeringen, bijvoorbeeld een spiegel met gezandstraalde rand rondom of een spiegelkast met draai- of schuifdeuren en keuze uit zeven soorten verlichting.

Ook de keuze in kolomkasten is royaal. Er zijn modellen van 35, 40, 70 of 80 cm breed, hoog of halfhoog. Kortom: Detremmerie heeft deze serie uitgevoerd in de kwaliteit die we gewend zijn van Detremmerie.

Extra informatie

Uitbreiding en noviteiten in het assortiment van Detremmerie

Detremmerie viert haar 80-jarig bestaan met enkele nieuwigheden. In januari 2019 brengt Detremmerie nieuwe badmeubels in de markt, het assortiment wordt weer geupdate en passend gemaakt voor de komende jaren en er wordt ingesprongen op de huidige trends in de markt. Kort omschreven zijn de huidige trends marmerstructuren, betonelementen, steeds fraaier wordende houtstructuren en industriële uitingen. Allen komen naar voren in de noviteiten van Detremmerie en zo wordt de keuze voor de consument nog diverser om al uw wensen terug te laten komen in uw badmeubel en een trendy badkamer te ontwerpen. 

De noviteiten van Detremmerie op een rij

- Detremmerie Architect: Nieuw is het maatwerk programma Architect, u kunt de badmeubels bestellen in iedere gewenste breedte tot 270cm, zowel de spiegels, wastafels als onderkasten kunnen met de passtukken op maat gemaakt worden. De wastafels zijn van Solid Surface, een zeer hoogwaardig materiaal met unieke en uitstekende kwaliteiten voor gebruik in de badkamer.
- Nieuwe materialen wastafel: Marmer White, Marmer Dark en Emparador Brown zijn de nieuwe marmerkleuren waarin diverse fonteinen, waskommen en wastafels leverbaar zijn. Erg fraai zijn de wastafels die in hoogte gelijk zijn aan de onderkasten van 30cm. Ook nieuw zijn de kleuren Beton Light en Beton dark, die een industriële sfeer geven aan uw badkamer, maar zeker ook modern en trendy.
- Zwart in de badkamer: We zien matzwart overal terugkomen, nu ook in de meubelen van Detremmerie. Frames voor een leuke, speelse sfeer in de badkamer te creëren, spiegels met zwarte omlijsting en eventueel aangevuld met zwarte spotjes erboven, Indien u niet kiest voor greeploze kasten, dan zijn er nu zwarte grepen beschikbaar voor de finishing touch.
- Mineral Stone is al wel een tijdje op de markt, maar toch het benoemen waard, 8 kleuren met lichte reliëf in de wastafels, er is altijd een mooie kleur kast beschikbaar om een mooie match te maken. In hetzelfde materiaal kan een douchebak in verschillende varianten besteld worden, zo creëert u eenheid in de badkamer.
- Project Line: Met het Project-assortiment beantwoordt Detremmerie ook aan de vraag van kwalitatieve en prijsvriendelijk badkamermeubelen. De kleuren White, Wengé, Cottage Oak Light, Structure Nature en Structure beton zijn gekozen om dit programma samen te stellen.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items