Over Ons

      

Danny Swagemakers                        Niek Swagemakers
danny@bad-design.nl                       niek@bad-design.nl

Showroom:

Onze showroom is op afspraak geopend, omdat we u dan beter kunnen helpen en adviseren. Hiervoor kunt u contact opnemen met 0162-371922 of info@bad-design.nl. Wij tonen van alle productgroepen enkele leuke voorbeelden van ons kernassortiment om een idee te krijgen van alle mogelijkheden, samen kunnen we dan op zoek naar de ideale samenstelling voor uw droombadkamer.

Bad & Design Dongen is een klein bedrijf, wij hebben dan ook geen grote luxe showroom waarin u eindeloos kunt rondsnuffelen om te kijken wat de sanitair- en tegelmarkt allemaal te bieden heeft. Een goede voorbereiding op onze website, elders op internet, pinterest, andere showrooms is vaak aan raden.

Visie:

Bad & Design Dongen wil vanuit een leuke showroom met scherpe prijzen, goed advies en een groot assortiment tegels en sanitair haar klanten helpen met het verwezenlijken van hun droombadkamer.

Assortiment:

Bad & Design heeft een kernassortiment van ca 15 merken sanitair en 20 merken tegels. Dit zijn ook de merken die we in onze showroom tonen, let op dat onze showroomruimte beperkt is, dus we laten van deze merken niet alle series zien.

Daarnaast kan Bad & Design ruim 200 merken tegels en alle bekende merken sanitair leveren tegen de laagste prijzen. Heeft u elders producten gezien, grote kans dat we deze aantrekkelijk kunnen aanbieden. We zijn dealer van diverse merken, zijn aangesloten bij diverse groothandels en importeren ook zelf, zodat we altijd een interessante aanbieding kunnen opstellen.

Historie:

Januari 2005: All Aqua opent haar deuren in een pand aan de Bolkensteeg in het centrum van Dongen
Zomer 2013: All Aqua koopt het pand aan De Slof 30 in Dongen, industrieterrein Tichelrijt en verhuisd in het najaar en richt een nieuwe showroom in.
Najaar 2018: De ontwikkelingen gaan razendsnel en de showroom heeft een update nodig en ook de website is toe aan vernieuwing: Bad & Design Dongen is de nieuwe naam met www.bad-design.nl lanceren we een nieuwe website.